Food for Change

Sinds enige tijd maak ik gebruik van de VedaPulse in mijn praktijk. Mijn ervaring is dat het systeem heel nauwkeurig weergeeft wat de energieverdeling is in het lichaam en de invloed van de verschillende bio-krachten is op dat moment. Ik gebruik het systeem naast de anamnese die ik altijd afneem. Vaak bevestigt de VedaPulse mijn bevindingen, maar het kan ook zijn dat er nog aanvullende informatie uitkomt, die mij helpt het juiste behandelplan te maken voor de client. De adviezen op het gebied van voeding en kruiden zijn goed bruikbaar. Vaak komt mijn keuze overeen met het systeem. Clienten vinden het leuk om de bevindingen van een meting te zien op de computer, het gaat zo meer leven voor ze. Groot voordeel: de meting is relatief eenvoudig, vraagt maar 5 minuten tijd van een client en is dus niet zo belastend en geeft een schat aan informatie. Ik vind het prettig dat het systeem een wetenschappelijke basis heeft: het werkt met de hartvariabiliteit. De prijs van het systeem is heel redelijk, de service uitstekend!

drs. Martine van Beusekom
Ayurvedisch therapeut

 Europa Ayurveda Centrum

 

Al heel lang heb ik gezocht naar een dergelijk apparaat, zodra ik dit systeem zag en hiermee werkte was ik enorm onder de indruk en heb het gelijk gekocht en sinds kort gebruiken wij de VedaPulse ter ondersteuning van onze consulten.  Het is altijd onduidelijk geweest voor mijn cliënten om te begrijpen wat ik met de polsdiagnose aan het doen was. Met de VedaPulse kunnen zij direct meekijken naar de resultaten en meteen bespreken.

Wat is er nu zo speciaal aan dit apparaat? Wel, voor het eerst in de geschiedenis van de polsdiagnose is er nu een ongelofelijk gevoelig systeem ontwikkeld dat in staat is om de polsdiagnose te vertalen naar voor iedereen leesbare informatie. De subjectieve ervaring wordt een objectieve diagnose.
 

Dr. Cornelis Pieters.

 VedaPulse Review: Margaretha van der Meer - De Innerlijke Bron
 

VedaPulse is een waardevolle aanvulling in de praktijkvoering. Naast mijn andere diagnostische middelen staat de VedaPulse centraal. Voor cliënten is het heel verhelderend om te zien hoe het staat met hun energie. De BMI Index wordt gelijk getoond en Cliënten snappen vanwege de inzichtelijkheid van de VedaPulse waarom bepaalde systemen en organen niet naar wens functioneren. Ontstane stagnaties, stressniveaus en de toestand van de chakra’s worden overzichtelijk weergegeven. De informatie spreekt voor zich en daarom nodigt de VedaPulse de cliënt ook uit om met zichzelf aan de slag te gaan. Uiteraard heeft de cliënt wel de expertise van de praktijkhouder nodig om gericht ongewenste balansniveaus aan te pakken. Naast het inzetten van middelen, is er bij de VedaPulse ook een sterke focus op voeding.

De cliënt wordt zich bewust van de mogelijkheden die er zijn als het gaat om variatie met voedsel en als het gaat om accenten leggen binnen voedselpatronen. Wat ook fijn is aan de VedaPulse, is dat er niet sprake is van een eenmalige en op zichzelf staande diagnostisering. Door een profiel aan te maken voor een bepaalde cliënt kunnen er veranderingen ten opzichte van vorige meetpunten in kaart worden gebracht.

De ontwikkeling en vooruitgang van het proces inzien, is een stimulerende ervaring voor de cliënt. De VedaPulse is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en biedt de cliënt veel informatie. De combinatie van middelen en voeding is belangrijk en het is fijn dat een cliënt inzicht krijgt in zijn of haar ontwikkeling dankzij de verschillende meetpunten die aan het profiel worden gekoppeld. Daarom gebruik ik de VedaPulse in mijn praktijk.
 


 

Recensie gebruik VedaPulse Professional
 

Eindelijk een zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar apparaat tegen een redelijke prijs.
Een nieuwe wereld is voor mij open gegaan bij het gebruik van de VedaPulse en met de dag word ik enthousiaster over de vele mogelijkheden dat het VedaPulse systeem biedt.

In slechts 5 minuten weet de therapeut  exact hoe het met de conditie van de cliënt is gesteld en kan eenvoudig zijn behandeling daarop afstemmen. Ook geeft VedaPulse door zijn duidelijke schermen aan de cliënt de nodige informatie en na 2 of meerdere behandelingen kunnen de resultaten van de behandelingen duidelijk voor de cliënt en therapeut worden weergegeven en vergeleken. Naast de basisconfiguratie, die al veel mogelijkheden biedt, kan het systeem met vele nuttige extra modules worden uitgebreid, zoals bijvoorbeeld een voedingsleermodule ; massage- ; acupuntuur- ; yoga en nog vele andere modules. Ik heb vele systemen voorbij zien komen, maar de VedaPulse is en blijft de grote winnaar op dit gebied.

Ook niet onbelangrijk de duidelijke instructies van de leverancier en gebruiksvriendelijkheid van het systeem zijn bepalend voor het plezier dat men aan de VedaPulse kan ontlenen. Een systeem dat makkelijk naar jouw eigen hand kan worden gezet door aanschaf van de modules waarin jij gespecialiseerd bent. Een echte aanrader.

 

Massagepraktijk Jan Peters Velserbroek.

 


 

Recensie vedapulse

 

Ik gebruik de Vedapulse al geruime tijd in mijn praktijk en ik ben erg enthousiast.

 

Wat ik merk in de praktijk, is dat cliënten het prettig vinden om met behulp van de overzichtelijk en duidelijk gepresenteerde analyse informatie, inzicht te krijgen in hun welzijn.

 

Na een goede interpretatie door de Therapeut van de door de Vedapulse gecreëerde analyses ben je in staat om gericht over bepaalde zaken dieper door te vragen en zodoende een beter beeld te krijgen van de situatie.

 

Aan de hand van een goede anamnese en ondersteund door de Vedapulse analyses kan je als therapeut voor de cliënt een behandelplan opstellen en de behandeling (en) starten.

 

In overleg met de cliënt kan je op verschillende momenten gedurende behandeling een nieuwe Vedapulse meeting doen, welke vergeleken kan worden met de initiële meting waardoor resultaten van de behandeling goed te volgen is.

 

Mijn ervaring is dat mijn cliënten niet alleen willen voelen en horen dat de behandeling bedraagt aan hun algeheel welzijn, maar dat ze het ook heel fijn vinden dat ze dit aan de hand van de metingen kunnen zien.

 

Dat is waarom ik de Vedapulse gebruik in mijn praktijk.

 

Fred van der Laan

Praktijk Liefer, Amersfoort
 VedaPulse in mijn praktijk

 

De laatste maanden is er een verrassende wending gekomen in de werking van mijn praktijk …

Sinds enkele maanden maak ik gebruik van VedaPulse.

 

Het heeft mij altijd geboeid om eeuwenoude kennis te combineren met de ontwikkelingen van onze moderne wetenschappen. 
VedaPulse vormt daarin voor mij een belangrijke schakel.

Digitale polsdiagnose via VedaPulse analyseert de veranderingen in het hartritme. De duur van een hartcyclus wijkt altijd af van de vorige. Het apparaat meet de verschillen van de cycli tot op de milleseconde. Een reeks van verschillende tijden vormt een complex ritme. Dit ritme wordt door de software geanalyseerd.
 

De VedaPulse analyse geeft vaak wel een verrassende kijk op de achtergrond van de gezondheidsproblemen die zich voordoen. De resultaten helpen om het nog gerichter advies te kunnen geven.

 

Kortom VedaPulse is het Hart van mijn praktijk geworden.

 

Hans Laureyssen Ananda Ayurveda België