Heeft u meer belangstelling om verder te scholen in de Ayurveda dan raden wij u onderstaande Academie van harte aan:
 

Delight Academy | Ayurveda
Prinseneiland 20G in Amsterdam.
website:www.delightyoga.nl/academy

Delight Academy | Ayurveda biedt een vierjarige beroepsopleiding voor 'Ayurveda Practitioner' aan, waarvoor HBO-accreditatie is aangevraagd. Daarnaast heeft de Academy een breed aanbod aan korte workshops (van 3 uur tot en met drie dagen), cursussen (10 dagen) en nascholing voor therapeuten.

 


 

VedaPulse opleiding

 

Om goed te kunnen werken met het VedaPulse diagnose systeem heeft u buiten de opleiding tot VedaPulse therapeut een opleiding medische basiskennis nodig. Plus eventuele kennis in uw vakgebied als voedingskunde, ayurveda, aromatherapie, homeopathie, fysiotherapie, acupunctuur, orthomoleculair.

De opleiding medische basiskennis kunt bij diverse instituten volgen zo ook ayurveda therapeut en de andere vakgebieden.

De opleiding tot VedaPulse therapeut kunt u alleen bij ons volgen, in een aantal dagen wordt u wegwijs gemaakt in het gebruik van het systeem.
 


 

Rob Verheij

 

 

Importeur, eigenaar van VedaPulse Benelux en distributeur van het VedaPulse diagnose systeem is natuurgeneeskundig therapeut en docent met meer dan 40 jaar praktijk ervaring gaat uitgebreid in op het gebruik van het VedaPulse systeem en het technische gedeelte.
 


 

 

dhr. Cornelis Peters Ayurveda arts en directeur van het Europa Ayurveda Centrum is gastdocent en geeft les is het Ayurvedische gedeelte van het VedaPulsessysteem.

 


 

Uw registratie als VedaPulse therapeut kunt u aantonen door een muurschild.

 

Heeft u na het lezen van deze website belangstelling in een demonstratie neem dan contact met mij op, met een demonstratie kan ik u overtuigen wat de kwaliteiten zijn van het VedaPulse diagnosesysteem, demonstraties worden gegeven door Rob Verheij, maak een afspraak 0640771391.

 

Het hieronder getoonde muurschild, wat u na uw opleiding hebt ontvangen, heeft u in bruikleen en blijft ten alle eigendom van VedaPulse Benelux.  Na beëindiging van uw praktijk bent u verplicht dit muurschild op uw kosten aan ons te retourneren. Bent u NIET in het bezit van een VedaPulse systeem, maar u heeft wel de basisopleiding gevolgd dan hebt u GEEN recht op het muurschild.
 

Vervanging kost 25 euro.