Lies Ameeuw, Ayurveda kookboek
 

   
 

Ayurveda is een eeuwenoude filosofie, die in India zijn oorsprong vindt. Ayurveda geeft richtlijnen over hoe de mens het best in het leven staat, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, sociaal en spiritueel. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. Volgens de leer is voedsel een manier om lichaam en geest in evenwicht te brengen en om ervoor te zorgen dat de mens in harmonie leeft met de natuur.

Lees meer
 Lies Ameeuw, Poilsdiagnose

 

 

De afgelopen decennia heeft de van oorsprong Indiase ayurveda zijn opmars in het Westen gemaakt. Een nog onderbelicht onderdeel van de ayurveda is de polsdiagnose, die wordt gebruikt om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te onderzoeken en te constateren waar een verstoring zit.

Veel mensen zijn terughoudend om met de polsdiagnose aan de slag te gaan, omdat ze denken dat er speciale gaven voor nodig zijn. Dat is jammer, want het is een vaardigheid die iedereen zich met inzicht en oefening eigen kan maken.
 

Lees meer
 Lies Ameeuw, Ayurveda vanuit het hart
 

 

Ayurveda is een holistische geneeswijze, een praktische manier om met gezondheid en ziekte om te gaan. Ze biedt hulp bij vele lichamelijke klachten en kan spirituele processen ondersteunen. Ayurveda ontstond meer dan 5000 jaar geleden in India. Zij biedt ons, westerlingen van de 21ste eeuw, een ander model om de mens en de wereld te bekijken en van daaruit ook een ander inzicht in gezondheid en ziekte.
 

Lees meer

 


 

drs Martine van Beusekom, Gezond eten

 

 

In het ABC van gezond eten wordt de lezer in 26 korte hoofdstukken meegenomen in eeuwenoude en universele inzichten over voeding en voedingsgewoontes. Waardevolle en doorleefde informatie wordt op unieke wijze gepresenteerd in dit fraaie (cadeau)boek.

Het brede scala aan onderwerpen is van grote waarde voor de gezondheid, de vitaliteit en niet toevallig ook voor het bereiken van een ideaal gewicht...

 

Lees meer
 Wat zit er in uw eten - Corinne Gouget

 

 

Lees Meer
 


 

Pranayama - Douwe Tiemersma

 

 

Lees Meer

 


 

Ayurveda - Dr. Vasant Lad

 

 

Lees Verder

 


 

Het grote Ayurveda handboek - Maya Tiwari

 

 

Lees Meer

 


 

De sleutel tot zelfbevrijding - Christine Beerlandt

 

 

Lees Meer